_MG_9861

Introductie

Balans door borstprothese en beha

Het zorgvuldig aanmeten van een borstprothese vereist kennis van zaken. Een goedpassende prothese en beha geven zowel fysiek als mentaal balans en evenwicht na een ingrijpende borstoperatie als gevolg van kanker.

Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk het is om in een rustige, beschermende omgeving te passen. In mijn praktijk aan huis is uw privacy gewaarborgd en heeft u de keus uit een groot assortiment van de beste merken op het gebied van protheses, bijbehorende lingerie en badmode. Als gediplomeerd specialist geef ik u een persoonlijk en deskundig advies. Mijn doel is om vrouwen weer zelfvertrouwen te geven over hun uiterlijk, door ervoor te zorgen dat er aan de buitenkant niets te zien is van het gemis.

Heleen van Essen

 

TELEVISIE UITZENDING in het programma Koffietijd  “Door de ogen van….”

Donderdag 26 april jl mocht ik opnieuw mijn verhaal vertellen. Dit keer in het programma Koffietijd. Trots, dat ik al 6 jaar vrouwen mag adviseren bij het aanmeten van een borstprothese en speciale lingerie in een rustige omgeving met veel privacy. En belangrijk om te laten zien dat er heel veel keuze is in kleurige, elegante of sportieve prothese lingerie en charmante prothese badmode.

Uitzending koffietijd terugkijken

Iedere eerste vrijdag van de maand inloopochtend

Iedere 1e vrijdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur kunt u bij mij langs komen zonder afspraak. U kunt zich dan oriënteren op de mogelijkheden en vrijblijvend de collectie bekijken. Uiteraard kan er tijdens de inloopochtend ook gepast worden. Als u echter op rust en privacy gesteld bent, kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.

Eerstvolgende inloop mogelijkheid:

Vrijdag 7 december 2018 van 10.00 tot 13.00 uur

 

 

TELEVISIE UITZENDING van mijn portret in het programma Geloof en een Hoop Liefde

 

Op 19 september 2016 werd mijn portret uitgezonden in het programma Geloof en een Hoop Liefde met daarin het verhaal over mijn proces na borstkanker en het feit dat ik nu vrouwen begeleid in een stukje van hun/uw proces.

Ik ben er trots op dat ik in mijn bedrijf met mooie protheselingerie en de juiste (deel)prothese een stukje BALANS kan geven aan vrouwen na de diagnose borstkanker.

Uitzending terugkijken

Mocht u de uitzending graag willen bekijken, kan dat door te klikken op bovenstaande link.

  • Anita Care beha Caroline in nacht blauw
  • Prothesebeha Carlize, ook in zwart
  • Anita Care beha Fleur in antraciet
  • Prothese Tankini Top Latina
  • Anita Care bikini Cavallino
  • Anita Care badpak Pola chloorbestendig € 89,95
 
  • De beste merken
    lingerie
  • Vrouwelijk, modieus of basis

Certificering

Gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen