BH-wand praktijk

Introductie

Balans door borstprothese en beha

Het zorgvuldig aanmeten van een borstprothese vereist kennis van zaken. Een goedpassende prothese en beha geven zowel fysiek als mentaal balans en evenwicht na een ingrijpende borstoperatie als gevolg van kanker.

Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk het is om in een rustige, beschermende omgeving te passen. In mijn praktijk aan huis is uw privacy gewaarborgd en heeft u de keus uit een groot assortiment van de beste merken op het gebied van protheses, bijbehorende lingerie en badmode. Als gediplomeerd specialist geef ik u een persoonlijk en deskundig advies. Mijn doel is om vrouwen weer zelfvertrouwen te geven over hun uiterlijk, door ervoor te zorgen dat er aan de buitenkant niets te zien is van het gemis.

Heleen van Essen

 

Iedere eerste vrijdag van de maand inloopochtend

Iedere 1e vrijdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur kunt u bij mij langs komen zonder afspraak. U kunt zich dan oriënteren op de mogelijkheden en vrijblijvend de collectie bekijken. Uiteraard kan er tijdens de inloopochtend ook gepast worden. Als u echter op rust en privacy gesteld bent, kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.

Eerstvolgende inloopochtenden/inloopdagen:

Vrijdag 2 maart 2018 van 10.00 tot 13.00 uur

Vrijdag 13 april  2018 van 10.00 tot 13.00 uur ( 6 april 2018 is er GEEN inloop)

 

 

TELEVISIEUITZENDING van mijn portret in het programma Geloof en een Hoop Liefde

 

Op 19 september 2016 werd mijn portret uitgezonden in het programma Geloof en een Hoop Liefde met daarin het verhaal over mijn proces na borstkanker en het feit dat ik nu vrouwen begeleid in een stukje van hun/uw proces.

Ik ben er trots op dat ik in mijn bedrijf met mooie protheselingerie en de juiste (deel)prothese een stukje BALANS kan geven aan vrouwen na de diagnose borstkanker.

Uitzending terugkijken

Mocht u de uitzending graag willen bekijken, kan dat door te klikken op bovenstaande link.

  • Amoena prothesebnh Jade
  • Anita Care beha Tonya in magenta
  • Anita Care beha Josephine
  • Anita Care Tankini Paris World of Maritim
  • Anita Care Bikini Toliara Botanical Beach
  • Anita Care badpak Medan Tropique
 
  • De beste merken
    lingerie
  • Vrouwelijk, modieus of basis

Certificering

Gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen