_MG_9861

Introductie

Balans door borstprothese en beha

 

Het zorgvuldig aanmeten van een borstprothese vereist kennis van zaken. Een goedpassende prothese en beha geven zowel fysiek als mentaal balans en evenwicht na een ingrijpende borstoperatie als gevolg van kanker.

Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk het is om in een rustige, beschermende omgeving te passen. In mijn praktijk aan huis is uw privacy gewaarborgd en heeft u de keus uit een groot assortiment van de beste merken op het gebied van protheses, bijbehorende lingerie en badmode. Als gediplomeerd specialist geef ik u een persoonlijk en deskundig advies. Mijn doel is om vrouwen weer zelfvertrouwen te geven over hun uiterlijk, door ervoor te zorgen dat er aan de buitenkant niets te zien is van het gemis.

 

Heleen van Essen


Iedere eerste vrijdag van de maand inloopochtend

 

Iedere 1e vrijdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur kunt u bij mij langs komen zonder afspraak. U kunt zich dan oriënteren op de mogelijkheden en vrijblijvend de collectie bekijken. Uiteraard kan er tijdens de inloopochtend ook gepast worden. Als u echter op rust en privacy gesteld bent, kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.

Eerstvolgende inloop mogelijkheid:

Tot nader order is het helaas niet mogelijk om inloopdagen te organiseren. Wel ben ik van dinsdag tot en met vrijdag telefonisch (06-47582430), via whatsapp en natuurlijk via de mail bereikbaar voor vragen, advies en/of het opnemen van uw bestelling. Ik stem graag persoonlijk met u af waarmee ik u van dienst kan zijn. Bestellingen worden gratis door mij verstuurd of thuis bezorgd. Stuur mij een bericht dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

In goed overleg is het nog steeds mogelijk om een afspraak te maken. Daarbij spreek ik van te voren met u af wat wel en niet mogelijk is met betrekking tot het aanschaffen van een borstprothese, beha of badkleding.

Warme groet, Heleen van Essen

  • Anita Care Bikini Santa Anna
  • Anita Care badpak Santa
  • Anita Care Tankini Soul of Bali
  • TONYA-prothesebeha met softschalen zonder beugel
  • FLEUR- prothesebeha zonder beugel
  • JOSEPHINE-Anita prothesebeha met soft schalen zonder beugel
 
  • De beste merken
    lingerie
  • Vrouwelijk, modieus of basis

Certificering

Gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen