Introductie

Balans door borstprothese en bh

Het zorgvuldig aanmeten van een borstprothese vereist kennis van zaken. Een goedpassende prothese en bh geven zowel fysiek als mentaal balans en evenwicht na een ingrijpende borstoperatie als gevolg van kanker.

Tijdens mijn werk in de lingerie en ondermode heb ik ervaren hoe belangrijk het is om in een rustige, beschermende omgeving te passen. In mijn praktijk is uw privacy gewaarborgd en heeft u de keus uit een groot assortiment van de beste merken op het gebied van protheses, bijbehorende lingerie en badmode. Als gediplomeerd specialist geef ik u een persoonlijk en deskundig advies. Mijn doel is om vrouwen weer zelfvertrouwen te geven over hun uiterlijk, door ervoor te zorgen dat er aan de buitenkant niets te zien is van het gemis.

Rachèl van Barneveld

 

Iedere eerste vrijdag van de maand inloopochtend

Iedere eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur kunt u bij mij langs komen zonder afspraak. U kunt zich dan oriënteren op de mogelijkheden en vrijblijvend de collectie bekijken. Uiteraard kan er tijdens de inloopochtend ook gepast worden. Als u echter op rust en privacy gesteld bent, kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.

Ook als u geen borstprothese draagt, maar een bh zonder beugel zoekt, bent u van harte welkom. Ik adviseer inmiddels zoveel vrouwen voor een goed passende comfortabele bh zonder beugel. Dus misschien weet u wel iemand die daar behoefte aan heeft.

Wilt u een afspraak maken? 
Bel 0251 679 162 of stuur een mail naar info@rachelsadvies.nl

We ontvangen u graag.

NIEUWE COLLECTIE PROTHESE BEHA’S zonder beugel:

 
  • De beste merken
    lingerie
  • Vrouwelijk, modieus of basis

Certificering

Gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen