Introductie

Balans door borstprothese en beha

Het zorgvuldig aanmeten van een borstprothese vereist kennis van zaken. Een goedpassende prothese en beha geven zowel fysiek als mentaal balans en evenwicht na een ingrijpende borstoperatie als gevolg van kanker.

Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk het is om in een rustige, beschermende omgeving te passen. In mijn praktijk aan huis is uw privacy gewaarborgd en heeft u de keus uit een groot assortiment van de beste merken op het gebied van protheses, bijbehorende lingerie en badmode. Als gediplomeerd specialist geef ik u een persoonlijk en deskundig advies. Mijn doel is om vrouwen weer zelfvertrouwen te geven over hun uiterlijk, door ervoor te zorgen dat er aan de buitenkant niets te zien is van het gemis.

Heleen van Essen

Maatregelen omtrent het coronavirus

Voor uw veiligheid heb ik een plexiglas scherm geplaatst in de paskamer en ook boven mijn tafel voor de intake hangt een scherm. Verder worden de richtlijnen van het RIVM door mij gerespecteerd, namelijk:

  • We hanteren de 1,5 meter afstand
  • U komt bij voorkeur alleen
  • U en ik wassen vooraf onze handen
  • Bij klachten blijft u thuis en verzetten wij de afspraak
  • Als ik klachten heb, bel ik de afspraak tijdig af om deze te verplaatsen.

Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Iedere eerste vrijdag van de maand inloopochtend

Iedere 1e vrijdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur kunt u bij mij langs komen zonder afspraak. U kunt zich dan oriĆ«nteren op de mogelijkheden en vrijblijvend de collectie bekijken. Uiteraard kan er tijdens de inloopochtend ook gepast worden. Als u echter op rust en privacy gesteld bent, kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.

Eerstvolgende inloop mogelijkheid:

Tot nader order is het helaas niet mogelijk om inloopdagen te organiseren. Wel ben ik van dinsdag tot en met vrijdag telefonisch (06-47582430), via whatsapp en natuurlijk via de mail bereikbaar voor vragen, advies en/of het opnemen van uw bestelling. Ik stem graag persoonlijk met u af waarmee ik u van dienst kan zijn.

Warme groet, Heleen van Essen

 
  • De beste merken
    lingerie
  • Vrouwelijk, modieus of basis

Certificering

Gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen