Introductie

Balans door borstprothese en beha

Het zorgvuldig aanmeten van een borstprothese vereist kennis van zaken. Een goedpassende prothese en beha geven zowel fysiek als mentaal balans en evenwicht na een ingrijpende borstoperatie als gevolg van kanker.

Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk het is om in een rustige, beschermende omgeving te passen. In mijn praktijk aan huis is uw privacy gewaarborgd en heeft u de keus uit een groot assortiment van de beste merken op het gebied van protheses, bijbehorende lingerie en badmode. Als gediplomeerd specialist geef ik u een persoonlijk en deskundig advies. Mijn doel is om vrouwen weer zelfvertrouwen te geven over hun uiterlijk, door ervoor te zorgen dat er aan de buitenkant niets te zien is van het gemis.

Heleen van Essen

 

Iedere eerste vrijdag van de maand inloopochtend

Iedere 1e vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur kunt u bij mij langs komen zonder afspraak. U kunt zich dan oriĆ«nteren op de mogelijkheden en vrijblijvend de collectie bekijken. Uiteraard kan er tijdens de inloopochtend ook gepast worden. Als u echter op rust en privacy gesteld bent, kunt u natuurlijk ook een afspraak maken.

Eerstvolgende inloop mogelijkheid:

In verband met persoonlijke omstandigheden is er helaas geen inloop mogelijk.

Ook als u geen borstprothese draagt, maar een beha zonder beugel zoekt, bent u van harte welkom. Ik adviseer inmiddels zoveel vrouwen voor een goed passende comfortabel beha zonder beugel. Dus misschien weet u wel iemand die daar behoefte aan heeft. 

Hartelijke groet, Heleen van Essen

NIEUWE COLLECTIE PROTHESE BEHA’S zonder beugel:

 
  • De beste merken
    lingerie
  • Vrouwelijk, modieus of basis

Certificering

Gecertificeerd door de Stichting Erkenningsregeling Medische Hulpmiddelen