header_BHpaars2

Compressie BH's

Ondersteunende compressiebeha’s na een borstoperatie

Het gebruik van een compressiebeha wordt vaak geadviseerd bij een borstreconstructie.

Het kan helpen om de borststreek gelijkmatig samen te drukken en zo het weefsel te ondersteunen. Bovendien helpt het om het verschuiven van het implantaat tegen te gaan (eventueel aangevuld met een speciale band).  Ook helpt de compressiebeha het risico op lymfoedeem te verlagen.

De beha’s zijn gemaakt van zacht katoenen stretch, de voorsluiting heeft haakjes en/of een rits, de brede schouderbanden hebben klittebandsluiting en de cups zijn meestal  voorzien van hoesjes voor een eventuele tijdelijke prothese.

Ook na andere type operaties, zoals een borst verkleining of – vergroting is het vaak verstandig om een compressiebeha te dragen.

Eerste verzorgingsbeha’s

Zijn special ontworpen om te dragen na elk type borstoperatie of tijdens of na bestralingstherapie. De beha’s zijn gemaakt van naadloos textiel met voorsluiting, zodat het wondgebied gemakkelijk verzorgd kan worden.

Beha Calmia (zonder cupafsluiters) is geschikt bij een bijzonder gevoeilige huid of na bestralingstherapie. De beha heeft  namelijk geen naden op de huid.

Voor uitgebreid advies kunt u mij altijd bellen.

 

 

  • eerste verzorgings BH Calmia bij bestralingstherapie
  • Anita Care eerste verzorgingsbeha
  • Anita Care eerste verzorgingsbeha
  • Anita bandage ter ontlasting van de lymfklieren
  • Anita compressie beha
  • Anita Compressie BH 1198 in roomwit
 

Bel mij